Handlevogn:

0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlevogna


Kundeservice

Betaling:

Kredittkort (Visa/Mastercard): Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter Nets og 3D-Secure som sikrer transaksjonen. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon.

Frakt:
Fraktpris varierer. Vi jobber med å finne de gunstigste fraktløsninger for våre kunder

Levering:
Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt, selv om dette ikke kommer frem på nettsiden vår. Varene vil pakkes og sendes kunden senest 2-3 virkedager etter at bestillingen er mottatt (om ikke annet er nevnt på produktsiden)

Angrefrist:
Hos oss gjelder åpent kjøp i 14 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn. Returomkostninger dekkes av kjøper. Ved retur av varer fylles vedlagt angrerettskjema ut. Varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Produkter som er spesielt tilpasset eller bestilt til kunden, kan ikke avbestilles. Angreretten gjelder derfor ikke her.

Reklamasjon:
Ta kontakt med oss så snart som mulig ved eventuell reklamasjon.
Kontaktinfo: post@ehb.no eller tlf 3333 3746 / 911 58 104

Kundeinformasjon:
All kundedata vi samler inn blir forsvarlig oppevart i henhold til norsk lov, ingen informasjon selges eller deles med en tredjepart.