Handlevogn:

0 varer - kr 0,00
Du har ingen varer i handlevogna


Varmeovner

 

Varmeprodukter til alle behov. 

Enten du trenger en varmeovn for rask oppvarming av hytta når du kommer frem, eller et produkt som sørger for at du kommer frem til ferdig oppvarmet hytte kan vi hjelpe deg. Vi leverer varmeprodukter som dekker mange ulike individuelle behov, i flere forskjellige prisklasser. Vi leverer fjernstyringsenheter som gjør at du enkelt kan ”ringe hytta varm” hjemmefra. Vi har enkle parafin, diesel, eller gassovner som kan hjelpe deg med hurtig oppvarming når du allerede er på hytta. Og ikke minst leverer vi toppmodellen Wallas diesel- og parafinovn for fjernstyring hjemmefra.


Wallas varmeovner

Glem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallas varmeren holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere i bruk. Nyt foredelen av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte!

Fordeler med Wallas:
- Varmen som produseres er tørr varme
- Røykfri, luktfri, sikker
- Fjernstyres med tekstmeldinger
- På grunn av lavt strømforbruk, kan ovnen brukes utenfor ledningsnettet (12 volt miljø)
- Kan kobles til pipa eller direkte gjennom veggen
- Temperaturstyrt temperaturjustering

4 vare(r)

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge
 1. Windflame gassovn med batteritenning

  Windflame gassovn med batteritenning

  Når behovet for hurtig oppvarming melder seg gir denne modellen deg varme på et øyeblikk. Gassovner har blitt meget populært grunnet den hurtige og effektive varmen som avgis. Sunwinds gassovner vil dekke den enkeltes behov – enten det er til terrassen, hytta, forteltet eller hjemme. Sammenleggbar bunn gjør at ovnen kan lagres uten at den opptar for mye plass. Med Sunwinds infrarøde varmere styrer du varmen nøyaktig dit den behøves, og unngår derfor unødig bruk av energi. De infrarøde strålene varmer ikke opp luften, men kun objektene de treffer, akkurat som solen!

  Leveres med batteritenning som gjør den enklere å tenne.


  Les mer
  kr 890,00
 2. Miniflame

  Miniflame

  Med miniflame kan du nyte de samme fordelene som ved våre andre gassovner: Rask oppvarming, ren og luktfri forbrenning, ingen installasjon og de er enkle å flytte på. Miniflame gir minimalt 600 Watt og maksimalt 1600 Watt effekt, noe som gjør at den er spesielt godt egnet i mindre rom i hus, hytte eller campingvogn. Miniflame kan stå på gulv, eller monteres på vegg (veggbrakett er tillegsutstyr). Ved veggmontering må gassflasken stå i nærheten av ovnen dersom du ikke har lagt inn røropplegg på hytta. Ved plassering frittstående på gulv kan en 5 kg beholder stå bak i ovnen.


  Les mer

  Førpris: kr 640,00

  Nå: kr 590,00

 3. Dieselvarmer Airrex AH-200

  Dieselvarmer Airrex AH-200

  Airrex AH-200 er en luktfri dieseldrevet infravarmer med en virkningsgrad på 100 %.

  AH-200-varmeren går blant annet på Neste Green Heat, som er fremstilt av matrester, samt på vanlig diesel og fyringsolje.

  Airrex AH-200 dieselvarmeren er svært rimelig å bruke. Ved full effekt forbruker varmeren bare ca. én liter fyringsolje i timen.


  Les mer
  kr 17 900,00
 4. WALLAS DIESEL- OG PARAFINOVN

  WALLAS DIESEL- OG PARAFINOVN

  Wallas er en diesel- og parafinovn som vil øke komforten på hytta betydelig. Glem problemene med fyrstikker, tennvæske, fuktig sengetøy og duggete vinduer. Wallasovnen holder vinduene klare og sengene tørre. Med en Wallas på plass på hytta, er ikke fukt et problem lenger. Installasjonen er enkel og det kunne ikke vært enklere eller sikrere bruk. Ovnen kan kobles enten til pipa eller direkte gjennom ytterveggen. Nyt fordelene av å komme frem til ferdig oppvarmet hytte!

   

  Les mer
  kr 30 990,00

4 vare(r)

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge